Sunday, April 22, 2007

Äntligen

I fredags gav min strategi köpsignal. Jag köpte omxs30-terminen tidigt på morgonen. Den steg under dagen och USA-börserna fortsatte stiga. Jag tjänade 45000 och det ser ju ganska ljust ut för måndagen.
Jag hoppas på lite mer aktivitet nu för det är ganska trist att stå utanför. Jag har ett aktivare system med men det är för aktivt för att kunna jobba samtidigt så det får vänta lite tills jag har slutat jobba.

17 comments:

Jonas said...

Jag följer din blogg med förväntan, det är roligt att det går så bra för dig. Funderar på att lära mig detta med aktier själv (vilket jag genom dig har förstått ska vara väldigt svårt), så jag undrar om det är bra träning att ställa upp i Aktie-SM? Finns det några andra liknande tjänster, där man kan låtsasinvestera för att lära sig?

Magnus said...

45 000 är en bra förtjänst.
Dock undrar man hur mycket du satsade
/riskade för att då denna vinst.
Vore intressant att veta!

Magnus

Arbetsfri said...

Jonas, om du ska handla aktivt, kanske flera gånger i veckan så krävs det betydligt mer än om man investerar och handlar någon gång i månaden eller mer sällan. SM kan avr en bra träning.

Arbetsfri said...

Magnus, jag ser att jag använt tjänat istället för att säga att jag låg plus. Affären var inte avslutad. Det är den dock nu. Index sjönk igen och jag blev utstoppad på +/- 0kr
Risken i den affären var avståndet till min första stopp/loss, 24000kr. Målkursen var puls 100000kr.

Magnus said...

När kommer nya inlägg ?
Jag själv är ju väldigt intresserad av din strategi, vill du dela med dig av den ?

Finanskvinnan said...

Håller med om att det är spännande! Vi vill ju veta mer!

Magnus said...

Nu har vi väntat länge på dina uppdateringar!!!

Mvh
Magnus
www.ekonomibloggar.com

Mackan said...

Gick han bankrutt?

Torkel said...

Blow-up?

Elias said...

Han har väl nått miljonen antagligen?

Står ju högst upp i webläsaren;
"Ekonomiskt Oberoende: äntligen"

Katharina said...

Det är så intressant att läsa om alla olika vägar folk söker sig för att nå sina drömmars mål, att bli ekonomsikt oberoende. Finns nog nästan på lika många vägar som det finns inovativa människor :-)
Akterier är INTE min grej så jag fick hitta en annan väg.

toryli79 said...

Hej,

Vi är två aktieintresserade som har utvecklat en ny site vid namn www.bottomreached.se. Vårt mål är att erbjuda en community där aktieintresserade kan dela med sig av sina aktietips samt jämföra sin förmåga att ge korrekta förutsägelser (aktietips) om aktiemarknaden. Vi kommer också kunna erbjuda teknik analys för att underlätta valet mellan olika investeringsalterativ.

Efter att ha tittat på din aktieblogg, tror vi att du är en användare som verkligen kan bidra till denna community. Vi välkomnar dig att bli medlem.

Om du väljer att bli medlem, får du gärna lägga till din blogg som webbsida för din användare. Om du meddelar oss lägger vi gärna upp din blogg bland länkarna på ”Hem” vilket är tillgängligt för alla besökare på siten.

Tack för din tid och hoppas att vi har väckt ert intresse att åtminstone titta på siten.

Glad Påsk,

T & M
PS: Siten är som sagt ny, och fortfarande under utveckling. Alla kommentarer och förbättrningsförslag är välkomna.

Ulf said...

Kolla in denna

http://aktie.webblogg.se/

tony.selin said...

Hej. Tony Selin heter jag och jobbar på ett företag som heter Ironroad. (ironroad.com) Vi har en ny teknik som jag skulle vilja prata med dig om. Hör av dig till mig på tony.selin@ironroad.com

Chrimatistikos said...

Hur har det gått?

Joel Öhrn said...

Hej!

Tack för en inspirerande blogg! Jag tänker och tycker på många sätt precis som du, vilket har resulterat i min första bok som heter "Framgångsbibeln - tid, energi, karriär, pengar". Kika gärna på www.framgangsbibeln.se för mer info. Med hopp om inspirerande läsning!

/Joel

Joel Öhrn said...

Hej!

Tack för en inspirerande blogg! Jag tänker och tycker på många sätt precis som du, vilket har resulterat i min första bok som heter "Framgångsbibeln - tid, energi, karriär, pengar". Kika gärna på www.framgangsbibeln.se för mer info. Med hopp om inspirerande läsning!

/Joel